HOT FRIED CHICKEN LEEUWARDEN

HOT FRIED CHICKEN LEEUWARDEN 100 % halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 996 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hot Fried Chicken Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 19:31 Prins kwaliteit is verre van juist! Wij bestellen hier niet weer.
27 jun 2022 om 1:20 Top
26 jun 2022 om 16:18 Smaakte weer heerlijk! En top bezorging!! IEDEREEN HIER BESTELLEN!!
26 jun 2022 om 0:09 Verkeerde bestelling gekregen en de kip was nog gaar. Hele kleine portie voor 12 euro, de patat was n half bakje.
19 jun 2022 om 20:26 Hardstikke lekker, deze maand al 5 keer besteld. Soms wel wat een kleine fried chicken maar meestal lekkere dikke. Het lichtpuntje in ons deprimerende studentenleven
19 jun 2022 om 19:35 kip
16 jun 2022 om 7:24 Was echt super lekker
15 jun 2022 om 20:43 Top! Was erg lekker en snel bezorgd
15 jun 2022 om 0:11 6 piece hot wings. YES. These wings are SO GOOD. I'm from California & although these weren't like the ones I'm used to (these are like mini fried chicken drumsticks), THEY WERE SOOOO GOOOOOOD. I crushed all 6 & shared nothing.
14 jun 2022 om 23:33 Smaakte prima
14 jun 2022 om 20:19 Eten was koud en niet wat ik had besteld echt slecht nooit weer veel te duur ook voor wat je krijgt
11 jun 2022 om 21:39 THE BEST!!!