HOT FRIED CHICKEN LEEUWARDEN

HOT FRIED CHICKEN LEEUWARDEN 100 % halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 386 beoordelingen
1 jun 2020 om 11:28 Goede kapsalon
31 mei 2020 om 20:21 Het eten is precies op gevraagde tijd bezorgd, het was heel lekker en goed verzorgd, zeker een aanrader
31 mei 2020 om 18:21 Bezorgtijd was 59min, en toen was het eten er ook. Goede levering en heerlijk gegeten. Echt een aanrader.
31 mei 2020 om 10:04 Eten was erg lekker. Grote stukken kip, mals en goed gepaneerd. Bezorging duurde bijna 1,5 uur en ik had om 23:30 besteld op een vrijdagavond. Indicatie bezorgtijden was een uur. Wel een hele vriendelijke bezorger dus daarom een ster erbij.
31 mei 2020 om 3:09 Altijd goed !!! Bestel hier wekelijks wel wat en vond het tijd voor een review , vriendelijke bezorgers en altijd optijd en goed warm ! Lekker , Perfect !
30 mei 2020 om 1:35 Ik ben gek op de Hotwings(spicy) En de wedgess my godddddd....
29 mei 2020 om 20:35 Moest bijna 1,5u wachten. Veels te lang voor een simpele chickenwing menu. Als ik dit eerder wist had ik wel ergens anders besteld. Chickenwings waren het niet. Geen wing gezien. Alleen maar chickenbouten. Koud en de patat was al slap. Slecht service!!!
29 mei 2020 om 19:26 Eten smaakt weer goed! Snelle bezorging (50min) in dorp 17km verderop. Enige jammere is dat minimum bestel bedrag is verhoogd
27 mei 2020 om 10:01 Kip was oké, niet bijzonder. Leuke bezorger! Friet was prima :)
25 mei 2020 om 21:20 Helaas meer dan een uur gewacht op het eten. Vervolgens heeft mijn vriendin een wrap gekregen die pittig was terwijl er niks over pittigheid bij stond. Kipnuggets waren daarentegen wel erg lekker.
24 mei 2020 om 12:17 Het was weer heerlijk!
23 mei 2020 om 21:38 De smaak van de kapsalon was lekker. Maar de patat was nogal vettig en slap. Dat maakte het minder lekker. Zo jammer dat echt overal waar ik een kapsalon heb besteld de patat slap was. Deze kapsslon was overal prima te eten ten opzichte van anderen hier.